trešdiena, 2011. gada 5. oktobris

Buldozers iznāks 12. oktobrī


Buldozera pirmais brauciens ir tikai 7 dienu attālumā, bet precīzāk runājot tas pirmoreiz no noliktavas izripos 12. oktobrī 18:00 un tas nozīmē, ka jau ceturtdienas rītā plašajā interneta tīklā būs pieejami pirmie testi un varēsim uzzināt, kas tad slēpjas zem motora pārsega. Kā pirmie tiks izlaisti 8 kodolu un 6 kodolu modeļi, bet citi modeļi spriežot pēc baumām parādīsies kaut kad nedaudz vēlāk.
Saskaņā ar Fudzilla sniegto informāciju uzlabotie FX sērijas procesori būs pieejami 2012. gada pirmajā ceturksnī. Būs vairāki modeļi, kuriem tiks paaugstinātas takts frekvences. Starp tiem būs FX-4170 ar 4 kodoliem, 12 MB ​​kešatmiņu un 4,2 GHz takts frekvenci, bet Turbo režīmā 4,3 GHz un 125W TDP. Ņemot vērā mazo ieguvumu Tubro režīmā iespējams, ka AMD nevēlas vai arī nevar sasniegt lielāku takts frekvenci nepalielinot TDP.
Buldozers jau krietnu laiku ir braukājis pa lietotāju nerviem ar izdošanas datumu pārcelšanām, bet laikam nu ir pienācis tas brīdis, kad Buldozers būs izstrādāts līdz pilnībai un dosies gāzt kalnus. Atliek tik pagaidīt vēl 7 dienas, lai uzzinātu vai gāzīs solītos kalnus vai tikai nelielas gružu čupiņas.

0 comments:

Ierakstīt komentāru