piektdiena, 2011. gada 7. oktobris

TV kanāli Xbox Live lietotājiem

Microsoft šonedēļ paziņoja, ka plāno piedāvāt nākamās paaudzes TV izklaidi Xbox Live lietotājiem, kas ir Xbox 360 tiešsaistes izklaides pakalpojums. Gandrīz 40 pasaules vadošo TV un izklaides pakalpojumu sniedzēji no vairāk kā 20 valstīm jau šajās brīvdienās sāks piedāvāt savus izklaides pakalpojumus konsoļu lietotājiem. Microsoft mērķis ir padarīt Xbox Live par globālu TV pakalpojumu.
 
Kopumā Xbox 360 un Xbox Live ir pievienojušies 50 pasaulē vadošie TV un izklaides sniedzēji, lai TV izklaidi paceltu jaunā līmenī. Xbox Live lietotāju skaits visā pasaulē jau sasniedzis 35 miljonus, kuri katru mēnesi pavada 2.1 miljardu stundu, izmantojot šo pakalpojumu. Uzlabotā Xbox Live versija ļaus skatīties tavas mīļākas TV pārraides izmantojot Xbox Live pakalpojumu. Būs iespējams bez pūlēm pārslēgties no spēlēm pie mūzikas, Live TV vienkārši pasakot Xbox 360 ko vēlies darīt pie nosacījuma, ka lietotājam ir Kinect kontrolieris.
 
Partneru sarakstā ir tādi TV izklaides sniedzēji kā Bravo, Comcast, HBO GO, Verizon FiOS - ASV, Syfy, BBC Lielbritānijā, Telefónica Spānijā, Rogers On Demand Kanādā, Televisa Meksikā, ZDF Vācijā un Mediaset Itālijā. Xbox Live lietotājiem tagad būs pieeja gan tiešraides, gan ierakstītajam saturam. Xbox Love TV un video izklaides partneri ir tādi labi zināmi uzņēmumi kā AT&T, Netflix un Hulu Plus ASV, Telus Kanādā, BSkyB Lielbritānijā, Canal + Francijā, Vodafone Portugal, VimpelCom Krievijā, un Foxtel Austrālijā un to skaits nākotnē tikai pieaugs.

"Šodienas paziņojums ir liels solis tuvāk mūsu vīzijas realizēšanai - piedāvāt tieši jums vēlamās izklaides iespējas. Apvienojot pasaules vadošo TV un izklaides pakalpojumu sniedzējus izmantojot Kinect Xbox 360 dotas iespējas un izmantojot Bing balss meklēšanas intelektu padarīt TV un izklaidi daudz personīgāku, sociālu un mazāk pie pūļu prasošu," tā izsakās Microsoft interaktīvās izklaides biznesa prezidents Don Mattrick.

0 comments:

Ierakstīt komentāru